Ну якщо думаєш що я браконьєр то твоє право.... Але світити свій фейс в неті не бачу сенсу, а фото я взяв з іншого форума, на компі його вже немає, там нічого цікавого немає, щоб зберігати. Мої знайомі мене і так знають....
Так ловив з берега, і не на камнях, а в простому заливі, там поруч ще змагання з спіна проводились, на камнях окунь побільше. Клювало майже на кожному закидуванні, ну відсотків 70 точно проводок не в холосту. За 2 дня 2 відра і з 9 до 14 якщо не раніше поїхав як тільки закінчились змагання (чи тур) я поїхав, якщо хтось там був то може скаже яка то година була (це не враховуючи час на збирання снастей-розбирання, обід, розмови з сусідами і тд..), тому до вечора було б більше відра, але нафіга стільки До речі в цьому році окунь всюди трішки більший ловиться, не знаю чому, але на окуня менше 100 гр я ще не попадав. Чому туди є сенс їхати? Відповідь от тут
electron
Только ехать за этой хренью аж в Кормань, на сегодняшний день никакого смысла для себя не вижу...
Тому там можна приїхати і ловити рибу, а не так як я 3 тижні назад, приїхав, а на одній ямі більше 30 човнів і як там ловити? Рибалка для мене відпочинок, а не промисел. Відпочинок в натовпі для мене доволі сумнівне задоволення. Ну і самому туди їхати звісно не фонтан, я сам їду тому, що поруч родичі дружини живуть і я суміщую відпочинок за столом з родичами з риболовлею. На ці вихідні їздив на весілля, тому знову ж таки 30 км не та відстань, про яку скажеш - це дуже далеко Якщо їхати в авто не самому, а в компанії з 4 то не так уже і дорого, 300 км грубо кажучи 30 літрів, на 4 маємо по 75 грн, в Вороновицю ми скидались по 50. Хоча звісно як казав класик: Всякому городу нрав и права; Всяка имеет свой ум голова (с)
Отредактировано electron (2013-10-31 08:45:10)