Класні фото
ТИМОХА написал(а):Всего на отрезке вдхр с километр мы насчитали 22 лодки и 36 спиннингуев!
Кількість човнів нормальна, я два тижні назад менш ніж на 1 км нарахував більше 30 човнів, в 20 було по 2 рибаків які ловили з плавучим якорем на яйця, заякорився, зробив 3-4 закиди і чекаєш поки повз тебе не пропливуть яєчники, а вони паскуди завжди пливуть так, щоб пройти якраз через траекторію проводки. Кидати кудись в іншу сторону немає сенсу, як в Єралаші: Здесь рыбы НЕТ!!! На воді пролвів 5 годин, з них ловив десь 2 години, решта часу пропускав інші човни.
Був в Непоротово. Казали місця супер. В мене враження залишились доволі двоякі. З одного боку нормальний (відносно звісно) заїзд, краще ніж в Кормані, гарна природа, а з іншого боку дно якесь прісне, не цікаве. Одразу їде звал на 18-20 метрів, потім плавно спускається до 40, а ці 40 метрів тримаються дуже довго аж на середині іде друга бровка з 40 на 52-53 метра, і доволі широке русло. Потім цурюк взад на 40 метрів і знову плато. До протилежного боку не доплив піднявся шквальний вітер, і чим далі тим сильніше, по рельєфу берега прикинув, що там теж мілини не буде і повернувся. В заливі теж не цікаво, немає ні гряд, ні кіс від берега, ні банок. ПРоплив трохи взобвж берега, простий звал з пісчаним дном. Я так прикинув, що суто судачі місця будуть, аж під Галицьким монастирем, але туди гребти далеко, а з монастиря не спустишся. Я там був, там підйом такий, що ноги відвалюються після сходження, а з човном то взагалі торба, та і монахи не зрозуміють До речі було всього 4 човна на відрізку річки від водокачки і аж до поворота за Галицею. Окрім мене 3 човни стояли біля монастиря, але на фарватері і не переміщувались. Щуки не було, судака теж, але і місце не зовсім то для судака, окунь брав дуже обережно, общипував гад хвостики твістерів. І брав всього в 3-4 точках.
Бачив карпятників і ще одних рибаків з "резинками" (донка з гумовим амортизатором), вода 15 градусів.
Тому зробив для себе висновок: краще Кормані може бути Кормань
Отредактировано electron (2013-10-30 17:14:19)